Η Ανικανότητα Στους Άντρες Και Μερικές Γυναικείες Συμβουλές

Γνωστή με πολλά ψευδώνυμα με την πάροδο του χρόνου και φοβισμένος από οποιονδήποτε άντρα που προσπαθεί να απολαύσει τη ζωή, η ανικανότητα γίνεται όλο και πιο συχνή δυσλειτουργία σε αυτές τις εποχές. 

Στο άρθρο που θα διαβάσετε, έχουμε μερικές πληροφορίες που αφορουν κάθε γυναίκα και σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε, ώστε να προσεγγίσετε το πρόβλημα μαζί με τον σύντροφο σας.

Η ανικανότητα στους άντρες ξεπερνιέται

Τα υψηλότερα επίπεδα στρες και ρύπανσης, τρόποι ζωής που είναι επιβλαβείς για το σώμα και έκθεση σε πρότυπα ομορφιάς και σεξ που δεν τηρούνται ευρέως στην κοινωνία είναι οι πιθανοί ένοχοι για αυτήν την κατάσταση.

Ακόμα και ένα απλό ροχαλητό, μπορεί να στρεσάρει το σώμα και να εμποδίσει την ομαλή λειτουργία τους.

Η ανικανότητα μπορεί να προκληθεί από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής φύσης. 

Ο κατάλογος των φυσικών παραγόντων περιλαμβάνει κληρονομική ανικανότητα, γενετικές διαταραχές, διάφορες καταστάσεις και το συμπλήρωμα που πιθανόν που συνταγογραφείται για αυτούς. 

Ασκήσεις Και Xtrazex

Οι ασκήσεις και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν τους άντρες να βάλουν αυτόν τον παλιό εχθρό στην θέση του. 

Xtrazex

Οι ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των αντιδράσεων ενός μη εκπαιδευμένου πέους στο αντανακλαστικό στύσης και το Xtrazex μπορεί από μόνο του να αλλάξει την ζωή σας μέσα σε μέρα. 

  • Το Xtrazex περιέχει φυσικά συστατικά που προάγουν τη ροή του αίματος στο πέος και ενισχύουν την παραγωγή τεστοστερόνης. Αυτό χρησιμεύει στην εκκίνηση της ανδρικής σεξουαλικής κίνησης και αυξάνει τόσο την ανάγκη για σεξ όσο και την ευχαρίστηση που προκύπτει από την ικανοποίηση αυτής της ανάγκης. Για να μην αναφέρουμε ότι η αυξημένη παραγωγή σπέρματος και οι μεγαλύτεροι οργασμοί είναι μια ωραία παρενέργεια.
  • Οι ασκήσεις πέους είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος μάθησης για τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την εμπιστοσύνη των γρήγορων επισκεπτών. Γνωρίζοντας ότι μπορείτε να συγκρατήσετε όσο θέλετε για να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας είναι ανεκτίμητη.

Μελέτες έχουν δείξει ότι πολλές περιπτώσεις ανικανότητας κληρονομούνται από προγόνους που είχαν παρόμοια προβλήματα. Η μακροχρόνια κατανάλωση αλκοόλ και νικοτίνης είναι επίσης καθιερωμένη αιτία ανικανότητας, λόγω του τρόπου με τον οποίο το αλκοόλ επηρεάζει το καρδιαγγειακό σύστημα.

Οι Στύσεις

Οι καταστάσεις και οι ασθένειες που επηρεάζουν τη ροή του αίματος μέσα στο σώμα είναι πρακτικά εγγυημένες ότι προκαλούν ανικανότητα. Δεδομένου ότι οι στύσεις βασίζονται στην ποσότητα του αίματος που μπορεί να παγιδευτεί από το πέος και στον χρόνο που απαιτείται για να γίνει αυτό, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί τα άτομα που πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις ή διαβήτη αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη στύση.

Το συμπλήρωμα διατροφής που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο αυτών των καταστάσεων είναι επίσης υποχρεωμένο να επηρεάσει τη ροή του αίματος, ειδικά στην περίπτωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Άλλοι τύποι συμπληρωμάτων που παρεμβαίνουν στις στύσεις είναι εκείνοι που τροποποιούν τις αποκρίσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος σε διάφορες αντανακλαστικές ενέργειες.

Ψυχολογικοί Παράγοντες

Τέτοια βοηθήματα είναι πιθανό να αναστείλλουν την αντανακλαστική διεύρυνση των αρτηριών που επιτρέπει τη στύση. Τα αντικαταθλιπτικά είναι γνωστά για την καταγραφή της ανικανότητας μεταξύ των παρενεργειών τους.

Ωστόσο, οποιοσδήποτε άνδρας ξυπνά το πρωί με πλήρη ή μισή πλήρη στύση μπορεί πιθανώς να πει ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη φυσική πλευρά. Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι το πρόβλημα πιθανότατα βρίσκεται στο μυαλό. 

Οι πιο γνωστοί ψυχολογικοί παράγοντες που προκαλούν ανικανότητα είναι το άγχος και η έλλειψη εμπιστοσύνης. 

Το άγχος μειώνει τα ενεργειακά αποθέματα του ανθρώπινου σώματος και εμποδίζει τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Οι άνδρες που πάσχουν από άγχος χάνουν την ικανότητα να ανταποκρίνονται σωστά στις παρορμήσεις και τα αντανακλαστικά τους.

Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για ορισμένους άνδρες που δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα. Διασπά την εστίαση που απαιτείται για το σεξ και αμφισβητεί όλες τις προσπάθειες. 

Αυτός ο οικείος φόβος της αποτυχίας είναι συνήθως η αρχή της κατάβασης στην κατάθλιψη. Με κάθε αποτυχημένη ανέγερση, ο άνθρωπος γίνεται όλο και πιο πεπεισμένος ότι δικαιολογείται ο φόβος του για αποτυχία, ενισχύοντας έτσι την πίστη του στη δική του ανεπάρκεια. 

Έλεγχος Της Ανικανότητας

Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, αυτή η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να μετατρέψει έναν σωματικά υγιή άνδρα σε έναν υπάλληλο που φοβάται οποιαδήποτε στενή επαφή.

Ωστόσο, η ανικανότητα δεν είναι θανατική ποινή. Μπορεί να αντιμετωπιστεί. Όχι, καθαρίζοντας και περιμένοντας να λύσει το πρόβλημα, φυσικά, αλλά αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία. 

Εάν δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη φυσική πλευρά, τότε η συμβουλευτική και η πρακτική (ναι, το διαβάζετε σωστά!) Θα πρέπει να βοηθήσει οποιονδήποτε να απομακρύνει την ανικανότητα. Με κάθε σεξουαλική συνεδρία που ολοκληρώνεται με επιτυχία και για τους δύο συντρόφους, η εμπιστοσύνη επιστρέφει και μια θετική προβολή αντικαθιστά την αρνητική.

Εάν το πρόβλημα είναι από τη φυσική πλευρά, τότε οι άνδρες πρέπει να κοιτάξουν γύρω και να προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την πηγή. Ίσως η αιτία είναι η φαρμακευτική αγωγή ή μια πάθηση, οπότε ένα ταξίδι σε γιατρό για συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης είναι σωστό

Οι πότες και οι καπνιστές θα μπορούσαν να αποβάλουν το αλκοόλ και τα τσιγάρα για λίγο και να προσπαθήσουν να τακτοποιήσουν το κυκλοφορικό τους σύστημα. Μια τέτοια αλλαγή στις επιλογές τρόπου ζωής έχει πολλά οφέλη.

Αφήστε μια απάντηση