Παγοθεραπεία Για Τις Γυναίκες Και Όχι Μόνο

Παγοθεραπεία

Η παγοθεραπεία είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών. Πραγματικά! Δεν αστειεύομαι. Όσον αφορά την εναλλακτική ιατρική, η χρήση πάγου είναι μια εύκολη, χωρίς ναρκωτικά και φθηνή θεραπεία απευθείας από τον καταψύκτη σας. Η απλή τεχνική του «κερασιού» χρησιμοποιείται για τη μείωση του πόνου και τη μείωση της φλεγμονής, αλλά έχει πολλές ακόμη χρήσεις, ειδικά για τις γυναίκες.

Θεραπεία Τραυματισμού

Για αθλήματα και υπερβολικούς τραυματισμούς Η θεραπεία RICE (ανάπαυση-ανάταση-συμπίεση-πάγος) είναι η συνιστώμενη μέθοδος για τη θεραπεία του πόνου των μυών και των αρθρώσεων, των στελεχών και των διαστρέψεων. 

Πολλοί αθλητές χρησιμοποιούν επίσης τη θεραπεία πάγου ως προληπτική θεραπεία μετά από μια προπόνηση. Γνωρίζατε ότι ο κίνδυνος εμφάνισης τραυματισμών ACL στις γυναίκες είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τους άνδρες; Πάντα να έχετε παγοθεραπεία στο χέρι μετά από μαραθώνιο ή έξω από τις πλαγιές, σε περίπτωση που ο πρόσθιος σύνδεσμος του πρόσθιου χεριού σας αποφασίσει τώρα είναι η ώρα να δράσετε.

Πόνος Στην Πλάτη

Σαράντα ένα τοις εκατό, ή 10 εκατομμύρια γυναίκες ετησίως, υποφέρουν από πόνο στην πλάτη. Οι κύριες αιτίες για τον πόνο στην πλάτη των γυναικών είναι οι οικιακές εργασίες και η κηπουρική. Δροσερός πόνος στην πλάτη με θεραπεία πάγου. Είναι μια εύκολη, άμεση ανακούφιση για τον ενοχλητικό πόνο αφού τραβήξετε ζιζάνια ή τραβώντας παντοπωλεία.

Ημικρανίες

Κάθε γυναίκα βιώνει ημικρανίες σε κάποιο σημείο της ζωής της. Μπορεί να είναι μέρος του μηνιαίου κύκλου σας ή ένα σύμπτωμα εμμηνόπαυσης. Η παγοθεραπεία είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για την ανακούφιση της ημικρανίας. Ξαπλώστε για πέντε έως δέκα λεπτά και τοποθετήστε ένα πακέτο πάγου πίσω από το λαιμό σας, στο μέτωπο ή στους ναούς σας. 

Ο πάγος μειώνει φυσικά τη φλεγμονή και τον μούδιασμα, μειώνοντας την επίδραση των ημικρανιών και σας διευκολύνει στην ανακούφιση χωρίς τη χρήση ναρκωτικών.

Ψυχρές Εξάψεις και Νυχτερινές Εφιδρώσεις

80% των γυναικών θα παρουσιάσουν διακυμάνσεις της θερμότητας του σώματος κατά την εμμηνόπαυση. Τίποτα δεν δροσίζει ένα ζεστό φλας σαν παγοκύστη! Κρατήστε ένα παγωμένο πακέτο σε ένα μονωμένο τοττ δίπλα στο κρεβάτι σας το βράδυ, έτοιμο όταν σας ξυπνήσει.

Οικογενειακές πρώτες βοήθειες και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο σπίτι – Εάν έχετε παιδιά ή σύζυγο που είναι επιρρεπές σε ατυχήματα, είναι απαραίτητο ένα πακέτο πάγου στην κατάψυξη. 

Θεωρείται η πρώτη γραμμή θεραπείας που χρησιμοποιείται για προσκρούσεις, μώλωπες, διαστρέμματα, μαύρα μάτια, στελέχη ή μικρά εγκαύματα, η θεραπεία με πάγο είναι απαραίτητη για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο σπίτι.

Πρήξιμο Μετά Από Χειρουργική Επέμβαση

Είτε πρόκειται για καλλυντικά, επανορθωτική ή αντικατάσταση άρθρωσης – όλα θα οδηγήσουν σε μετεγχειρητικό πρήξιμο και μώλωπες. Η θεραπεία με πάγο συνιστάται από τους περισσότερους γιατρούς για τη μείωση της φλεγμονής και του μώλωπα μετά από χειρουργική επέμβαση.

Τρίχες Στο Πρόσωπο

Οι τρίχες στο πρόσωπο είναι ένα ευαίσθητο θέμα για πολλές γυναίκες. Υπάρχουν ορισμένες στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν προσβάλλετε κανέναν με τις τρίχες του προσώπου σας και ότι εξακολουθείτε να διατηρείτε τη θηλυκότητά σας.

Πολλές γυναίκες αισθάνονται ανασφάλεια για τις τρίχες του προσώπου τους και νιώθουν ότι πρέπει να ξυρίζονται ανά πάσα στιγμή για να διατηρήσουν τη θηλυκότητά τους. Ενώ άλλοι αισθάνονται ότι έχουν το δικαίωμα να αυξήσουν τις τρίχες στο πρόσωπο αρκεί να διατηρούνται καλά περιποιημένες και τακτοποιημένες.

Πρησμένα Μάτια

Δεν έχετε αρκετό ύπνο; Αλλεργίες; Η παγοθεραπεία ανακουφίζει τα πρησμένα, πρησμένα μάτια με λίγο TLC.

Δροσερά μικρά εγκαύματα και θεραπεία τσιμπήματα εντόμων – Μου αρέσει στον κήπο, αλλά μισείτε τα ηλιακά εγκαύματα και τα τσιμπήματα; Ο καλοκαιρινός ήλιος και τα ενοχλητικά σφάλματα δεν θα έχουν τα καλύτερα από εσάς όταν χρησιμοποιείτε θεραπεία με πάγο.

 Τυλίξτε ένα πακέτο πάγου σε μια πετσέτα για μια κρύα συμπίεση για να κρυώσει απαλά το ηλιακό δέρμα. (Αλλά μην το χρησιμοποιείτε σε δέρμα που έχει φουσκάλες – ζητήστε ιατρική βοήθεια για το κατεστραμμένο δέρμα.) Αφαιρέστε το τσίμπημα από τσιμπήματα, χρησιμοποιώντας ένα μασάζ πάγου απευθείας στο δάγκωμα για 5 έως 10 λεπτά. Θα μουδιάσει τον πόνο, θα ανακουφίσει μερικά από τον κνησμό και θα μειώσει τα πρησμένα εξογκώματα που προκαλούνται από το δάγκωμα.

Αφήστε τον πάγο να σας κάνει καλό!

Αποποίηση ευθυνών: Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή διαβούλευσης. Πάντα συμβουλευτείτε το γιατρό σας σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού.